Меню
Количка

STATUS Вакуумни торби 20см х 28см 100 броя

STATUS Вакуумни торби 20см х 28см 100 броя
STATUS Вакуумни торби 20см х 28см 100 броя
STATUS Вакуумни торби 20см х 28см 100 броя
STATUS Вакуумни торби 20см х 28см 100 броя
STATUS Вакуумни торби 20см х 28см 100 броя
Ново НА ФОКУС -25 %
STATUS Вакуумни торби 20см х 28см 100 броя
STATUS Вакуумни торби 20см х 28см 100 броя
STATUS Вакуумни торби 20см х 28см 100 броя
STATUS Вакуумни торби 20см х 28см 100 броя
STATUS Вакуумни торби 20см х 28см 100 броя
STATUS Вакуумни торби 20см х 28см 100 броя
Офертата изтича след:
Дни
Часа
Мин
Сек
30.00лв.
40.00лв.
без ДДС: 30.00лв.
  • Модел: 176331
  • Тегло: 1.00kg

STATUS Вакуумни торби 20см х 28см 100 броя

 

Малките вакуумни торбички за храна в макси опаковка са полезни за производители на колбаси, производители на сирене, малки ферми, органични фермери и всички онези сред вас, които оценяват предимствата на вакуумното съхранение на храни. Купувайки вакуумирани торбички на едро, спестявате пари и гарантирате, че няма да ви свършат вакуумирани торбички за храна по средата на сезона за съхранение на храна.

 

Безопасен във фризер

Без BPA

Подходящ за съдомиялна машина

Висококачествени материали

Многократна употреба

Дългосрочно съхранение на храна

Подходящ за Sous Vide готвене

Съвместим с всички марки машини за вакуумно опаковане

 

Описание

Случвало ли ви се е да ви свършат вакуумираните торбички, докато се опитвате да съхранявате огромни количества храна? Ако закупите опаковката от 100 броя, няма да се притеснявате цяла година, дори през зимния сезон на зареждане. Освен това ще спестите пари в същото време.

 

Малки вакуумни торбички Status за качествено съхранение на храна

Малките вакуумирани торбички са с размери 200 x 280 mm (7,9” x 11”) и са подходящи за съхранение на:

 

нарязани сушени и пресни меса ,

плодове и зеленчуци за замразяване,

сушени плодове и ядки ,

съхранявани на рафтове, и

сирене и други храни в хладилника .

 

Защо вакуум?

Чрез вакуумно опаковане на храни в непропускливи торбички Status ги предпазвате от окисление . Това удължава срока им на годност и запазва хранителната им стойност . Ще предпазите вашето замразено прясно месо от изгаряне във фризера , което причинява гранясване, и ще предотвратите по-нататъшното съхнене и зреене на сушени месни продукти , докато съхраняваните във вакуум плодове и зеленчуци ще запазят своя аромат, вкус и витамини.

 

Торбичките за вакуумно опаковане Status са произведени в Словения под постоянен контрол на качеството

Вакуумните торби Status се произвеждат в централата на фирмата в Метлика. Материалите са с европейски произход и притежават всички необходими сертификати, гарантиращи, че са безопасни за храни. Малките вакуумни торбички са неутрални на вкус и мирис , което означава, че вашите съхранявани храни няма да имат вкус на пластмаса и торбичката може да се използва повторно след измиване (дори в съдомиялна машина). Материалите на торбата са без BPA, което прави вакуумните торбички Status подходящи не само за замразяване, но и за готвене sous vide .

 

Какво прави торбичките за храна Status по-добри от другите по-евтини торбички на пазара?

Знаете ли, че проблемите с вакуумното опаковане най-често се причиняват от торбички, а не от машини?

 

Проверете декларацията на закупените от вас торбички и се уверете, че използвате висококачествено фолио за вакуумиране, което ще предпази съхраняваната от вас храна от окисляване и физическо увреждане.

 

Трите важни фактора, определящи качеството на торбичките за вакуумно опаковане са:

 

материалния им състав,

дебелината на слоевете им от фолио и

формата и височината на оребрения им профил.

 

Полиамидът и полиетиленът са ключът към осигуряването на висококачествено вакуумно опаковане на храни

Съставът на материала на торбите е жизненоважен фактор за гарантиране, че те ще бъдат непропускливи и че ще се слеят по висок стандарт , за да поддържат вакуум. Торбите Status имат най-дебелия слой полиамид на пазара и така напълно предпазват съхраняваните храни от окисляване, което би причинило разграждането им. 20 µm полиамид върху външния слой фолио действа като стена, спираща навлизането на кислород. Вътрешният слой на вакуумираните торби е изработен от полиетилен , който е най-добрият материал за съхранение на храна. Оребрената част на фолиото съдържа 100 µm, а гладката 80 µm полиетилен.

 

Вакуум торбички за храна Status

Вакуумните торби и фолиа Status са едни от най-добрите на пазара. Дебелината им, комбинацията от материали и оребреният им профил гарантират вакуумен процес без затруднения. Дори когато вакуумно запечатате 50 торби подред.

 

Вакуумните торби трябва да са по-дебели

Дебелината на вакуумния плик е важна, защото работи като механична бариера, предотвратяваща разкъсване и счупване по време на замразяване или, в случай на професионална употреба, транспорт . В същото време той гарантира, че торбите няма да се стопят твърде много по време на процеса на топене и след това да спрат да задържат вакуум. Оребреният слой на малките вакуумни торбички Status е с дебелина 120 µm, докато гладкият слой е с дебелина 100 µm. Тази дебелина на торбата е подходяща за професионална употреба и гарантира, че съхраняваните храни ще запазят вкуса и хранителната си стойност по-дълго. Само за сравнение: обикновените найлонови торбички са с дебелина само 20 µm.

Торбите за вакуумно опаковане трябва да са оребрени

Формата на оребрения профил играе важна роля както в процеса на вакуумно опаковане, така и в процеса на запечатване. Те се отличават със специална шарка, която позволява ефективно изсмукване на въздуха по време на процеса на вакуумиране и гарантира, че няма да останат въздушни джобове около хранителните продукти . Дебелината на оребрения профил (при торбичките Status до 0,2 mm ) позволява качествено запечатване дори след няколко цикъла , което е невъзможно при торби с по-ниско качество.

 

Вакуумните торбички Status са най-добрият избор за съхранение на храна

Благодарение на нашите висококачествени материали и няколко години инвестиции в подобряване на нашия производствен процес, вакуумните торби Status са:

 

непропускливи,

безопасни за храна и без BPA,

неутрални на вкус и мирис,

подходящи за повторна употреба (можете дори да ги миете в съдомиялната машина),

подходящ за готвене sous vide .

 

Допълнителни предимства на съхранението във вакуумни торби

Освен че удължава срока на годност на съхраняваните храни, вакуумното опаковане също така оставя повече място във вашия фризер и предотвратява разпространението на неприятни миризми във вашия фризер .

 

Използвайте Status Stiki, за да предотвратите намачкването на торбичките по време на процеса на вакуумиране

Нашата двустранна самозалепваща лента Stiki ще остави ръцете ви свободни при вакуумно опаковане на храни. Може да се монтира към всяка машина за вакуумно опаковане. Торбичката се прикрепя веднага след докосване на лентата и остава неподвижна по време на процедурата за вакуумиране , което прави възможно вакуумирането на две тесни вакуумни торбички наведнъж без намачкване.

Status
БАРКОД 3831091705409
РАЗМЕРИ 200 /285 / 25 мм
ТЕГЛО 1 кг
МАТЕРИАЛ Полиамид и Полиетилен
Sodapop
ПРОДУКТОВ КОД 176331

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър