- Модел: 176332
- Тегло: 1.00kg
STATUS Вакуумни торби 12см х 55см 100 броя
Вакуумни торби за сушени колбаси с размери 120 x 550 mm (4,7” x 21,6”) са полезни за вакуумно опаковане на сушени и пресни колбаси. XL опаковки от 100 броя са подходящи за производители на сушени колбаси, които искат техните продукти на дребно да се съхраняват по висок стандарт. Останалите можете да се възползвате от изгодната цена на комплекта, за да спестите от покупката си и да се запасите с вакуумни торбички.
Безопасен във фризер
Без BPA
Подходящ за съдомиялна машина
Висококачествени материали
Многократна употреба
Дългосрочно съхранение на храна
Подходящ за Sous Vide готвене
Съвместим с всички марки машини за вакуумно опаковане
Описание
Чудите се как най-добре да приготвите сушени и пресни колбаси за транспорт и продажба на дребно? Ако желаете да съхранявате висококачествените си продукти и да ги предпазите от външни влияния по време на съхранение, вакуумирайте ги във вакуумирани пликове за колбаси Status.
Вакуумираните торбички за сушени колбаси запазват превъзходното качество на сушени и пресни колбаси
Вакуумното съхранение предпазва колбасите от изсъхване и по-нататъшно зреене. Торбичките за вакуумно опаковане Status са най-добрият избор за съхранение на внимателно приготвени храни и хранителни продукти, тъй като са изработени от материали , които гарантират непропускливост и отлично топене.
Торбичките за консервирани колбаси са изработени от внимателно подбрани материали
Вакуум торбите Status за сушени колбаси са с двуслойно фолио , изработено от комбинация от полиетилен и полиамид . Полиетиленът е най-добрият материал за контакт с храни, поради което се използва във вътрешния слой на фолиото. Той е безопасен за храна и гарантира, че торбите ще се слеят по висок стандарт.
Полиамидът е материалът, който предотвратява ефекта на кислорода върху съхраняваните храни, като осигурява тяхната непропускливост. Ето защо 20 µm дебел слой полиамид оформя външната страна на торбичките за вакуумиране. Това е най-дебелият слой полиамид на пазара, което прави торбичките за вакуумиране Status най-добрият избор за вакуумно опаковане на деликатеси за домашна употреба, както и за съхранение на хранителни продукти за продажба на дребно.
Техните висококачествени материали също дават на торбите Status следните предимства:
Торбичките са неутрални на вкус и мирис , така че вашите съхранявани храни няма да развият странен пластмасов послевкус.
Торбичките за вакуумно опаковане могат да се мият в съдомиялна машина и могат да се използват многократно , толкова дълго, колкото дължината им позволява.
Пликовете са подходящи за готвене sous vide . Пресният колбас, приготвен в торбата в собствения си сок малко под температурата на кипене, има изключително добър вкус.
Какво прави чантите Status по-добри от конкуренцията?
Качеството на пликовете за вакуумно опаковане се определя от три фактора: дебелина на фолиото, комбинация от материали и височина на оребрения профил. Торбите за вакуумно опаковане Status са резултат от няколко години изследвания и разработки. Изработени са изключително от материали с европейски произход, притежават всички необходими сертификати за съхранение на храни и се произвеждат в Словения.
Статус фолиото има гладък слой с дебелина 100 µm и оребрен слой с дебелина 120 µm.
Торбите Status имат най-дебелия (20 µm) слой полиамид , което гарантира, че са херметични и предпазват хранителните продукти от окисление. Заедно с двата вътрешни слоя от полиетилен (80 и 100 µm) той се комбинира, за да направи торбички, които също осигуряват пълна защита на храната от изгаряне във фризера и аромати на други невакуумирани хранителни продукти .
Оребреният профил на торбичките за вакуумно опаковане Status е с дебелина 0,2 мм . Това е ключов фактор за производството на висококачествено уплътнение, което издържа на дългосрочно съхранение във вакуум. Чувалите Status ще осигурят също толкова високо качество на вакуумно запечатване в началните цикли, както и след 50- ия им цикъл .
Проблеми, които възникват от използването на неподходящи торбички за вакуумно опаковане
Повечето проблеми с вакуумното опаковане не са причинени от някаква неизправност на машината за вакуумно опаковане, а по-скоро от използването на неподходящи торбички. Ако откриете, че имате проблеми с вакуумното опаковане на вашите сушени колбаси и други продукти, проверете какъв вид торби използвате:
По-тънките торбички, направени от неподходящи материали, могат да се стопят по време на процеса на топене; в резултат на това те не могат да задържат вакуум.
Без подходящ оребрен профил, хранителните продукти ще бъдат обвити във въздух, което прави по-вероятно съхраняваната храна да се развали.
Торбичките, чиито профили не са достатъчно дебели, ще се вакуумират добре през първите няколко цикъла, но вече няма да поддържат добре вакуума при по-късни употреби, тъй като уплътнителната лента ще прегрее и ще ги пробие.
Струва си да закупите комплектите от 100 части
Купувайки по-големи комплекти торбички за сушени колбаси спестявате пари и запасявате; по този начин ще сте сигурни, че няма да ви свършат торбите по време на приготвянето на зимнината или съхраняването на сушените или пресни колбаси, които току-що сте купили на едро.
Торбичките за сушени колбаси са подходящи и за вакуумно съхранение на други видове храни, които се възползват от защита срещу окисление, предотвратявайки разграждането им и загубата на хранителната си стойност.
дълги зеленчуци като аспержи,
шарен боб и праз;
нарязани зеленчуци ;
ядки и
подправки .
Status | |
ПРОДУКТОВ КОД | 176332 |
БАРКОД | 3831091705423 |
МАТЕРИАЛ | Полиамид Полиетилен |