Меню
Количка

STATUS Вакуумни торби 28см х 36см 100 броя

STATUS Вакуумни торби 28см х 36см 100 броя
STATUS Вакуумни торби 28см х 36см 100 броя
STATUS Вакуумни торби 28см х 36см 100 броя
STATUS Вакуумни торби 28см х 36см 100 броя
Ново НА ФОКУС -29 %
STATUS Вакуумни торби 28см х 36см 100 броя
STATUS Вакуумни торби 28см х 36см 100 броя
STATUS Вакуумни торби 28см х 36см 100 броя
STATUS Вакуумни торби 28см х 36см 100 броя
STATUS Вакуумни торби 28см х 36см 100 броя
Офертата изтича след:
Дни
Часа
Мин
Сек
50.00лв.
70.00лв.
без ДДС: 50.00лв.
  • Модел: 176330
  • Тегло: 1.00kg

STATUS Вакуумни торби 28см х 36см 100 броя

 

Големите вакуумни торби са предназначени за вакуумно опаковане на по-големи парчета пресни или сушени меса, както и плодове и зеленчуци. Купувайки нашия по-голям комплект от 100 части, вие спестявате пари и се запасявате с вакуумни торбички, така че да сте готови да опаковате продуктите и месото си и да се запасите за зимата. С помощта на торбичките Status ще съхранявате храната си по висок стандарт и ще удължите срока й на годност.

 

Безопасен във фризер

Без BPA

Подходящ за съдомиялна машина

Висококачествени материали

Многократна употреба

Дългосрочно съхранение на храна

Подходящ за Sous Vide готвене

Съвместим с всички марки машини за вакуумно опаковане

Описание

Струва си да закупите най-висококачествените торбички с вакуумно затваряне, защото те ще гарантират ефективно вакуумно опаковане, храната, съхранявана във вашия фризер, ще бъде безопасна от пробиви и торбичките могат да се използват многократно. Изберете комплекта от 100 броя и спестете!

 

Торбите за храна Status са най-добрият избор както за домашна, така и за професионална употреба

В момента фолиото за вакуумиране се произвежда под зоркия поглед на отделите за развитие и контрол на качеството. Инструментите и процесите се преразглеждат ежегодно, за да се гарантира, че нашите продукти винаги са най-добрите.

 

Нашите вакуумно запечатани торбички се произвеждат в централата на компанията. Материалите са изключително с европейски произход и притежават всички необходими сертификати, гарантиращи тяхната хранителна безопасност.

 

Критериите за висококачествени вакуумни торби

Освен от комбинацията на материалите, качеството на вакуумните торби зависи до голяма степен и от тяхната дебелина и оребрен профил. Подходящата дебелина осигурява добро уплътнение, докато оребреният профил позволява на машината за вакуумно опаковане да извлича въздух ефективно.

 

Полиамид за непропускливост и полиетилен за висококачествено сливане

Външните слоеве на вакуумно запечатаните торби Status са направени от полиамид, докато вътрешните слоеве са направени от полиетилен. Полиамидът гарантира, че торбичките са непропускливи и предпазва хранителните продукти от кислород , който в противен случай би причинил тяхното окисляване и разграждане. Вакуумното фолио Status съдържа 20 µm полиамид, побеждавайки всички конкурентни вакуумни торбички на пазара. Полиетиленът гарантира, че торбите се сливат по висок стандарт; ние използваме 100 µm от него в оребрения слой и 80 µm в гладкия слой. Изследванията показват, че това е един от най-добрите съществуващи материали за опаковане на храни.

Вакуумните торби и фолиа Status са едни от най-добрите на пазара. Дебелината им, комбинацията от материали и оребреният им профил гарантират вакуумен процес без затруднения. Дори когато вакуумно запечатате 50 торби подред

Най-дебелите торби за вакуумно опаковане на пазара

Двуслойните вакуумно запечатани торби с два слоя с размери 120 µm и 100 µm всеки са подходящи и за професионална употреба, например за опаковане на сирена и сушени месни продукти за продажба на дребно, тъй като са достатъчно здрави, за да предотвратят перфорация по време на съхранение и транспорт.

 

Чудили ли сте се защо торбичките за вакуумно опаковане са оребрени, а не гладки?

Торбичките за вакуумно опаковане трябва да бъдат оребрени, защото два гладки слоя биха се слепили по време на процеса на вакуумиране, което би попречило на достатъчен въздушен поток. Специалният модел осигурява бързо и ефективно изсмукване на въздуха и липса на остатъчни въздушни джобове около хранителните продукти.

 

0,2 милиметра за най-високо качество на топене

Достатъчно висок оребрен профил гарантира, че торбите ще се слеят по висок стандарт в серия от цикли на вакуумиране . Профилите на състоянието са с дебелина 0,2 мм, което прави торбичките подходящи за използване с всички висококачествени вакуумни запечатващи устройства и гарантира, че те ще бъдат запечатани също толкова плътно при 50 -ия си цикъл на вакуумиране, колкото са били при 5- ия .

 

ПРЕПОРЪКА! Ако имате проблеми с вакуумното опаковане и пликът не издържа вакуум, проверете кои пликове използвате, защото има голяма вероятност машината да не е проблемът.

 

Вакуумните торбички Status са подходящи и за професионална употреба

Големи торби за вакуумно опаковане с размери 280 x 360 mm (11” x 14.2”) са предназначени за съхранение на всякакъв вид хранителни продукти за бита, както и за опаковане на хранителни продукти за продажба на дребно.

 

Комплектът от 100 броя торби за вакуумно опаковане в средно голямо домакинство ще ви бъде достатъчен за:

 

съхранява пресни и сушени меса;

замразете зеленчуци и плодове, за да ги съхранявате за зимата;

удължете срока на годност на храните (сирене, сушени колбаси) в хладилника и

съхранявайте всички други хранителни продукти, които искате да издържат по-дълго.

Техните висококачествени материали позволяват торбичките да се мият в съдомиялна машина и да се използват повторно.

 

При професионална употреба торбичките Status гарантират, че хранителните продукти ще се съхраняват непропускливо и ще запазят пълния си вкус и аромат дори след дълго време на съхранение или след транспортиране.

 

Торби за Sous Vide готвене

Големите торби за вакуумно опаковане са с неутрална миризма и вкус и не съдържат BPA ; използвайте ги за готвене Sous Vide .

 

Как да предотвратите намачкването на торбичките по време на процеса на вакуумиране?

За по-лесно вакуумно опаковане използвайте лепяща лента Status Stiki , която ще държи торбичката на място и ще предотврати набръчкване по време на процеса на вакуумиране. Веднага щом торбата докосне лентата, тя залепва за нея, оставяйки ръцете ви свободни по време на процеса на вакуумиране.

Status
БАРКОД 3831091705416
РАЗМЕРИ 195 / 280 / 80 мм
ТЕГЛО 1 кг
МАТЕРИАЛ Полиамид и Полиетилен
Sodapop
ПРОДУКТОВ КОД 176330

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър