Меню
Количка

STATUS Универсален вакуум капак 5, диаметър 25,5см

STATUS Универсален вакуум капак 5, диаметър 25,5см
STATUS Универсален вакуум капак 5, диаметър 25,5см
STATUS Универсален вакуум капак 5, диаметър 25,5см
Ново
STATUS Универсален вакуум капак 5, диаметър 25,5см
STATUS Универсален вакуум капак 5, диаметър 25,5см
STATUS Универсален вакуум капак 5, диаметър 25,5см
STATUS Универсален вакуум капак 5, диаметър 25,5см
34.99лв.
без ДДС: 34.99лв.
  • Модел: 177062
  • Тегло: 0.40kg

Универсален вакуумен капак 5, диаметър: 25,5 см

 

Универсален вакуумен капак 5 е идеален за вакуумно затваряне на тенджери с ястия, които издържат няколко дни, като яхния, ечемична супа, пълнени чушки, гулаш и др. Можете да използвате нашия универсален вакуумен капак 5 за всички тенджери с прави ръбове. Съхранението във вакуум запазва аромата и хранителната стойност на храната, а също така предотвратява разпространението на миризми във вашия хладилник.

 

Безопасен във фризер

Без BPA

Подходящ за съдомиялна машина

Не абсорбира цвят или миризма от храни

 

Описание

Притеснява ли ви, когато хладилникът ви е пълен с миризми на храна? Търсите ли най-добрия начин за съхранение на готовите ястия и искате възможно най-малко допълнителни аксесоари и контейнери? Позволете ни да ви представим най-простия метод за вакуумно съхранение, който ще удължи срока на годност на вашата храна и ще спре разпространението на неприятни миризми във вашия хладилник.

 

Използвайте нашия универсален вакуумен капак, за да създадете вакуум във всяка тенджера или съд с прав ръб

Вакуумното съхранение е най-добрият начин да предотвратите развалянето на вашата храна, защото удължава срока на годност на храната до четири пъти без вредни добавки или влияние върху вкуса на храната. Вакуумът  е пространство без кислород, което означава, че микроорганизмите нямат оптималните условия за растеж и развитие. Като забавяте окисляването, вие също забавяте гниенето, мухъла, загубата на цвят и аромат и загубата на хранителна стойност. За вас това означава, че срокът на годност на вашата храна ще бъде удължен, докато вие ще ядете по-здравословни храни с по-висока хранителна стойност.

 

Нашият най-голям универсален вакуумен капак 5 е предназначен за вакуумно съхранение на готови ястия в тенджери

Използвайте нашия универсален вакуумен капак с диаметър 25,5 сантиметра, за да вакуумирате големи количества храна в същите тенджери, в които сте готвили. Всички знаем, че яхнии, бульони, гулаш и пълнени чушки са по-добри ден или повече след като са били сготвени. Освен че удължава срока на годност на храната, вакуумното опаковане има и важното предимство да спре миризмите да се разпространяват във вашия хладилник.

Можете да използвате нашия най-голям универсален вакуумен капак върху тенджери и контейнери, изработени от различни материали . Вакуумирани храни, като например:

 

измита маруля в стъклена, пластмасова или керамична купа;

цели или нарязани плодове и зеленчуци в съд или купа с подходящ диаметър;

предварително приготвени ястия и храни в метални или INOX тенджери , например обелени и нарязани картофи.

Нашият вакуумен контейнер №. 5 пасва на прави съдове с диаметър между 18,5 и 24,5 сантиметра . Това означава, че ще можете да използвате един и същи капак, за да запечатате тенджери и други съдове от почти всички размери .

 

За вакуумно съхранение ви е необходима вакуумна помпа, която може да бъде ръчна или електрическа . При вакуумно запечатване на съдове с по-големи обеми препоръчваме електрическа помпа BVP130 , която може да създаде подходящото вакуумно налягане с едно натискане на бутон. Можете също да използвате специалната предварително зададена функция „Вакуумен контейнер“ на машини за вакуумно опаковане Status .

 

Просто измийте универсалния вакуумен капак в съдомиялна машина

Универсалният вакуумен капак се почиства лесно; можете да го измиете по същия начин, както бихте измили всеки съд , на ръка или в съдомиялна машина . Не използвайте агресивни почистващи препарати или груби гъби, за да не повредите уплътнителните компоненти на дъното на капака.

 

Универсалният вакуумен капак 5 е изработен от безопасни за храна материали

При производството на нашия универсален вакуумен капак използвахме ABS пластмаса , което гарантира, че капакът ще бъде издръжлив и ще функционира няколко години . Уплътненията и вентила са силиконови, което осигурява висококачествено вакуумно запечатване. Използваните материали са безопасни за съхранение на храна.

 

Препоръка

Вакуумното съхранение значително забавя влиянието на микроорганизмите върху хранителните продукти, но не може напълно да спре развалянето на храната; ето защо ви препоръчваме да съхранявате храните, съхранявани под вакуум, в хладилника .

Status
БАРКОД 3831091700954
ЦВЯТ Бяло
РАЗМЕРИ 225 / 255 / 20 мм
ТЕГЛО 0,400 кг
МАТЕРИАЛ При производството на нашия универсален вакуумен капак използвахме ABS пластмаса , което гарантира, че капакът ще бъде издръжлив и ще функционира няколко години . Уплътненията и вентила са силиконови, което осигурява висококачествено вакуумно запечатване. Използваните материали са безопасни за съхранение на храна.
Sodapop
ПРОДУКТОВ КОД 177062

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър