Меню
Количка

STATUS Универсален вакуум капак 4, диаметър 21см

STATUS Универсален вакуум капак 4, диаметър 21см
STATUS Универсален вакуум капак 4, диаметър 21см
STATUS Универсален вакуум капак 4, диаметър 21см
Ново
STATUS Универсален вакуум капак 4, диаметър 21см
STATUS Универсален вакуум капак 4, диаметър 21см
STATUS Универсален вакуум капак 4, диаметър 21см
STATUS Универсален вакуум капак 4, диаметър 21см
21.99лв.
без ДДС: 21.99лв.
  • Модел: 177061
  • Тегло: 0.30kg

Универсален вакуумен капак 4, диаметър: 21 см

Универсален вакуумен капак 4 пасва на кухненски съдове с диаметър между 10 и 20 сантиметра. Използвайте го върху купа салата или съдове с остатъци от храна. Всичко, от което се нуждаете, е вакуумна помпа; само с няколко издърпвания вашата храна ще бъде вакуумирана и срокът й на годност ще бъде удължен. Чрез вакуумно опаковане намалявате количеството храна, което изхвърляте, и спестявате стотици евро всяка година.

 

Безопасен във фризер

Без BPA

Подходящ за съдомиялна машина

Не абсорбира цвят или миризма от храни

 

Описание

Как бързо да съхраните остатъците от ежедневното си хранене, като същевременно произвеждате най-малко мръсни съдове и в същото време да предотвратите разпространението на миризми във вашия хладилник? Предпочитате ли да изхвърлите остатъците, вместо да ядете остаряла храна и да се тревожите дали храната се е развалила? С универсалните вакуумни капаци можете бързо и лесно да съхранявате всички видове хранителни продукти; по този начин можете да сте сигурни, че няма да изхвърлите толкова много храна.

 

Вакуумното опаковане забавя развалянето на храната

Вакуумното опаковане е най-добрият начин за съхранение на храни, тъй като това е напълно естествен начин за предотвратяване на развитието на микроорганизми, които причиняват развалянето на храната. Премахвайки кислорода от тенджерата или съда, вие значително забавяте развитието на бактерии или плесени, които биха довели до разваляне на храната, промяна на аромата и загуба на хранителна стойност. Ако съхранявате плодове, зеленчуци и остатъци от храна по този начин, ще изхвърлите по-малко храна. Знаете ли, че всяка година изхвърляме до 72 кг храна на човек?

 

Универсалният вакуумен капак 4 е универсален аксесоар за вакуумно съхранение

Използвайте универсалния вакуумен капак с диаметър 21 сантиметра, за да вакуумирате хранителни продукти във всички видове кухненски тенджери и контейнери с прави ръбове:

 

стъклени и керамични купи за салата,

висококачествени пластмасови контейнери,

метални и ИНОКС тенджери.

За вакуумно съхранение на храни с универсалния вакуумен капак се нуждаете от ръчна вакуумна помпа , която не е включена в покупката. Можете също така да използвате електрическа вакуумна помпа BVP130 или машина за вакуумно затваряне на Status , която също има функция за вакуумно затваряне на контейнери.

 

Универсалните вакуумни капаци могат да се използват за вакуумно съхранение на всички видове хранителни продукти

Когато искате да запазите храната свежа по-дълго и да удължите срока й на годност, съхранявайте я с универсалния вакуумен капак . Няма значение в какви тенджери или контейнери съхранявате храната; важно е обаче ръбът да е прав, за да може да се създаде вакуум.

 

Универсален вакуумен капак 4 е подходящ за съхранение на:

 

плодове и зеленчуци в пластмасови, стъклени или керамични купи;

остатъци от храна в тенджери или други подходящи съдове;

отворени консерви в стъклени буркани или консервни кутии;

предварително приготвени ястия в съда, в който са били приготвени.

Съхранявайки храните във вакуум, вие не само ще забавите тяхното разваляне, но и ще предотвратите разпространението на неприятни миризми във вашия хладилник.

 

Как да почистите универсалния вакуумен капак 4?

Поддръжката на универсалните вакуумни капаци е проста; могат да се мият на ръка или в съдомиялна машина . Само внимавайте да не повредите уплътненията на дъното на капака с помощта на груби гъби или мощни почистващи препарати.

 

Универсалният вакуумен капак е напълно безопасен за употреба с храна

Нашите вакуумни капаци са изработени от ABS пластмаса , което гарантира издръжливост и безопасна употреба с храна. Гарнитурата и клапана са силиконови . Всички материали са безопасни за храна и така напълно безопасни за съхранение на хранителни продукти.

 

ИЗПОЛЗВАНЕ

Необходими условия: Ръбът на контейнера трябва да е гладък, което означава, че не трябва да има никакви повреди, като прорези, изкривявания, вдлъбнатини, скоби на капака или други повреди/декорации.

 

Поставете универсалния вакуумен капак върху контейнера и се уверете, че целият ръб на контейнера е вътре в уплътнителния пръстен.

Поставете вакуумната помпа точно върху вентила в центъра на капака и изтеглете въздуха от контейнера, като активирате ръчната помпа няколко пъти, докато почувствате леко съпротивление.

За да отворите контейнера, натиснете вентила настрани с пръст. Това позволява въздухът да се върне обратно в контейнера.

Status
ПРОДУКТОВ КОД 177061
БАРКОД 3831091700947
ЦВЯТ Бяло
РАЗМЕРИ 210 / 210 / 25 мм
ТЕГЛО 0,300 кг
МАТЕРИАЛ Нашите вакуумни капаци са изработени от ABS пластмаса , което гарантира издръжливост и безопасна употреба с храна. Гарнитурата и клапана са силиконови . Всички материали са безопасни за храна и така напълно безопасни за съхранение на хранителни продукти.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър