Меню
Количка

STATUS Универсален вакуум капак 1, диаметър 6см

STATUS Универсален вакуум капак 1, диаметър 6см
STATUS Универсален вакуум капак 1, диаметър 6см
STATUS Универсален вакуум капак 1, диаметър 6см
Ново
STATUS Универсален вакуум капак 1, диаметър 6см
STATUS Универсален вакуум капак 1, диаметър 6см
STATUS Универсален вакуум капак 1, диаметър 6см
STATUS Универсален вакуум капак 1, диаметър 6см
10.99лв.
без ДДС: 10.99лв.
  • Модел: 177058

Универсален вакуум капак 1, диаметър 6см

 

Универсалният вакуумен капак с диаметър 6 сантиметра е идеален за вакуумно затваряне на остатъци от бебешка храна в оригиналната опаковка или домашен сок в шишета с широко гърло. Вакуумното запечатване предотвратява окисляването, което води до разваляне на храната и загуба на хранителна стойност.

 

Безопасен във фризер

Без BPA

Подходящ за съдомиялна машина

Не абсорбира цвят или миризма от храни

 

Описание

Все още ли търсите най-лесния начин да удължите срока на годност на вашия домашен сок? Имате бебе и се нуждаете от някакъв начин за съхранение на бебешка храна по висок стандарт?

 

Универсален вакуумен капак 1

Нашият най-малък вакуумен капак с диаметър 6 сантиметра ще вакуумира чаши, бутилки и други контейнери с отвори от 2,5 до 5 сантиметра в диаметър . Идеален е за бутилки за сок с широко гърло и малки стъклени буркани като тези, използвани за съхранение на бебешка храна, конфитюр или по-малки опаковки мариновани зеленчуци – каперси, маслини.

 

Защо вакуумна опаковка?

Съхранението във вакуум удължава срока на годност на храната по естествен начин без вредни добавки. Вакуумното запечатване предотвратява контакта с кислорода, който причинява окисление и разваля храната. За вас това означава по-малко храна за изхвърляне и по-високо качество на храната, която ядете, тъй като витамините и минералите също се запазват по-добре във вакуум.

 

Лесен за използване с ръчна вакуумна помпа

Универсалният вакуумен капак е лесен за използване. Поставете го върху отвора и вакуумирайте опаковката с няколко дръпвания на ръчната помпа или с електрическата вакуумна помпа . Можете също да използвате функцията „Вакуумен контейнер“ на машина за вакуумно запечатване на Status .

 

Лесна поддръжка и почистване на вакуумния капак

Когато е необходимо, измийте универсалния вакуумен капак 1 на ръка със стандартни продукти за миене на съдове или в съдомиялна машина. Не използвайте груби гъби или мощни почистващи продукти, защото те могат да повредят уплътнението или клапана.

 

Универсални материали за вакуумни капаци

 

Уплътнението в долната част на капака и вентила са силиконови, а универсалният капак е изработен от ABS пластмаса, което гарантира дълготрайност на продукта. Всички материали са безопасни за съхранение на храни.

 

Вакуумът значително забавя разграждането на храната, но не може да го предотврати напълно, така че съхранявайте вашите вакуумирани хранителни продукти в хладилника.

 

За да вакуумирате универсалните вакуумни капаци, имате нужда от вакуумна помпа , която не е включена в този продукт.

Status
БАРКОД 3831091701708
ЦВЯТ Бяло
РАЗМЕРИ 64 / 64 / 10 мм
МАТЕРИАЛ Уплътнението в долната част на капака и вентила са силиконови, а универсалният капак е изработен от ABS пластмаса, което гарантира дълготрайност на продукта. Всички материали са безопасни за съхранение на храни.
Sodapop
ПРОДУКТОВ КОД 177058

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър