Меню
Количка

STATUS V-образна резачка

STATUS V-образна резачка
STATUS V-образна резачка
STATUS V-образна резачка
STATUS V-образна резачка
STATUS V-образна резачка
STATUS V-образна резачка
STATUS V-образна резачка
Ново НА ФОКУС -30 %
STATUS V-образна резачка
STATUS V-образна резачка
STATUS V-образна резачка
STATUS V-образна резачка
STATUS V-образна резачка
STATUS V-образна резачка
STATUS V-образна резачка
STATUS V-образна резачка
Офертата изтича след:
Дни
Часа
Мин
Сек
31.49лв.
44.99лв.
без ДДС: 31.49лв.
  • Модел: 115010

Резачка с V-образна форма

 

V-образната резачка от Status е задължителна за вашата кухня. Използвайте я за равномерно нарязване на плодове за украса, зеленчуци за салата и сушени месни деликатеси за мезе. Дебелината на нарязване се регулира от тънко като хартия до 6 милиметра.

 

Много остри остриета

Висококачествени материали

Бестселър

За потребители с лява и дясна ръка

 

Описание

Имате ли проблеми с нарязването на сушен колбас на равни резени? Смятате ли, че е невъзможно да приготвите привлекателно студено плато? Може ли зелето за вашата зелева салата да се нареже още по-тънко?

 

Нашата машина за рязане с v-образно острие е нещо повече от отлична резачка за зеленчуци

Нашата машина за рязане е отличен аксесоар за всяка кухня, защото предлага разнообразни приложения и има достатъчно остро острие за нарязване на сушени месни продукти . Използвайте го за бързо приготвяне на салати и колбаси. Ще нарежете студени меса, сирена, лук, както и някои видове хляб до желаната дебелина само с няколко движения. Студеното плато ще е готово още преди гостите ви да са седнали на масата.

 

Как да нарежете зелето и марулята равномерно?

Зеленчукорезката, която е правилният избор за хранителни продукти, които трябва да се режат много тънко и прецизно – зеле и краставици за салати, плодове и зеленчуци за декорация. Също така е идеална, когато трябва да режете по-големи количества хранителни продукти наведнъж, например, когато мариновате корен от цвекло или зеле, или режете картофи, за да направите чипс, печени картофени филийки или картофена салата.

 

Status V-образната резачка е най-добра за зеленчуци, защото:

 

разполага с опция за прецизно задаване на дебелината на среза, варираща от тънък като хартия до 6 милиметра. Улеснява приготвянето на салати, колбаси, зимни зеленчукови резерви, просто задайте желаната дебелина.

благодарение на V-образното си острие и перфектното успоредно плъзгане на горния компонент, резените се нарязват равномерно . Правенето на прецизни декорации и привлекателни студени плата не може да бъде по-лесно.

разполага с удобен държач, който улеснява нарязването на кръгли хранителни продукти .

държачът ви позволява да използвате хранителните продукти в най-голяма степен , тъй като притиска хранителния продукт към острието вместо вас, предпазвайки пръстите ви.

това ще направи приготвянето на храна по-бързо и по-лесно отсега нататък , независимо дали сте абсолютен начинаещ в кухнята или готвите ежедневно.

разполага с функция за безопасно заключване, за да предпази пръстите ви по време на пране или съхранение . Това означава, че можете свободно да го съхранявате в най-долното чекмедже, защото няма опасност децата да се порежат върху него.

 

Висококачествени материали с тригодишна гаранция

Острието на резачката е изработено от неръждаема стомана , което означава, че е защитено от корозия. Пластмасовите компоненти са изработени от ABS пластмаса , а краката са Evoprene. V-Shape Slicer е с тригодишна гаранция.

 

Трикове за равномерно нарязване на зеле и маруля и други зеленчуци

Рендето за зеле, както някои наричат ​​машината за рязане с v-образно острие, е много повече от просто аксесоар за приготвяне на зелева салата. Използвайте го за:

 

нарязване на всички видове плодове и зеленчуци на равни резени,

нарязване на твърди сирена, хляб и сушени месни продукти.

Той е изключително подходящ за използване във вашата ваканционна къща, планинска хижа или пикник.

Поддръжка на V-образен слайсър

След всяка употреба измийте V-образния слайсер под топла течаща вода и го изчеткайте с четка или гъба. Препоръчваме никога да не миете слайсера в съдомиялна машина, за да запазите качеството на острието.

Лесно регулиране на дебелината на нарязване

Дебелината на нарязване се регулира чрез завъртане на диска в долната част на слайсера . Това е и мястото, където го заключвате за по-безопасно почистване и съхранение.

Status
БАРКОД 3831091701043
Sodapop
ПРОДУКТОВ КОД 115010

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър