Меню
Количка

STATUS Универсален вакуум капак 3, диаметър 13,5см

STATUS Универсален вакуум капак 3, диаметър 13,5см
STATUS Универсален вакуум капак 3, диаметър 13,5см
STATUS Универсален вакуум капак 3, диаметър 13,5см
Ново
STATUS Универсален вакуум капак 3, диаметър 13,5см
STATUS Универсален вакуум капак 3, диаметър 13,5см
STATUS Универсален вакуум капак 3, диаметър 13,5см
STATUS Универсален вакуум капак 3, диаметър 13,5см
15.99лв.
без ДДС: 15.99лв.
  • Модел: 177065

Универсален вакуум капак 3, диаметър 13,5см

 

Универсален вакуумен капак 3 е с диаметър 13,5 сантиметра. Въпреки това, поради широкото си уплътнение, той пасва на контейнери с размери 6 – 12 сантиметра. Можете да го използвате върху съдове от стъкло, пластмаса, керамика, метал и тенджери от INOX. Вакуумното опаковане удължава срока на годност на храната до 4 пъти.

 

Безопасен във фризер

Без BPA

Подходящ за съдомиялна машина

Не абсорбира цвят или миризма от храни

 

Описание

Търсите вакуумен аксесоар, който ще ви позволи да съхранявате остатъци от храна, отворени консервирани плодове и зеленчуци и други храни в кухненските съдове, които вече притежавате? Използвайте универсален вакуумен капак 3, ако често намирате мухлясало сладко или мътен буркан с кисели краставички в задната част на хладилника.

 

Нашият универсален вакуумен капак с диаметър 13,5 сантиметра вакуумно затваря отворените буркани за конфитюр

Нашият универсален вакуумен капак 3 е подходящ за използване върху контейнери и съдове, изработени от различни материали. Важно е да имат прави ръбове. Вакуумно уплътнение:

 

пластмасова или керамична купа за салата,

стъклен буркан със сладко или кисели чушки,

консерва с плодове или зеленчуци и

метална или INOX тенджера със супа, останала от вечерята.

Съхранявайте хранителните продукти в същата тенджера или съд, в който сте ги направили или купили, и си спестете доста миене на съдове.

 

Съхранявайте храните във вакуум, за да удължите срока им на годност

Универсалният вакуумен капак може да създаде вакуум във всеки съд с прав ръб и да забави развалянето на храните. Драстично ограниченият контакт с кислорода, който е храна за бактериите, забавя окисляването, което кара храната да се разваля, да се разваля и да губи аромата си. Според проучване, проведено от Европейската комисия през 2016 г., намаляването на количеството развалена храна във вашето домакинство ще ви спести до 325 € всяка година. В същото време храната, която ще ядете, ще бъде по-питателна , тъй като вакуумът запазва по-добре витамините и минералите .

 

Един вакуумен капак пасва на тенджери и други кухненски съдове с различни размери

С универсалния вакуумен капак с диаметър 13,5 сантиметра ще можете да затваряте съдове с размери между 6 и 12 сантиметра – от малък буркан със сладко или мариновани зеленчуци до купи и тенджери със зърнени храни. Всичко, от което се нуждаете, е вакуумен капак и помпа .

 

За вакуумно опаковане с вакуумни капаци не са ви необходими много аксесоари

Всичко, от което се нуждаете за вакуумно съхранение на храни с нашите универсални вакуумни капаци, е капак с подходящ размер и вакуумна помпа . Помпата може да бъде ръчна или електрическа . Можете също така да вакуумирате с помощта на устройството за вакуумно запечатване Status , което също има функция за вакуумно запечатване на контейнери. Едно натискане на бутон и вашите хранителни продукти ще бъдат вакуумирани при подходящо вакуумно налягане. Помпата не е включена в закупуването на отделни вакуумни капаци.

 

Универсалните вакуумни капаци не са трудни за поддръжка

Универсалният вакуумен капак 3 се мие с обикновени препарати за миене на съдове . Избягвайте груби гъби и агресивни миещи продукти, които могат да повредят уплътнителните компоненти на дъното на капака. Универсалният вакуумен капак е подходящ и за миене в съдомиялна машина .

 

 

Материали

Универсалният вакуумен капак е изработен от ABS пластмаса , която е направена да издържи. Уплътнението на капака и клапана са силиконови . Материалите, които сме използвали, са безопасни за храна и са безопасни за контакт с храни.

 

Вакуумираните храни трябва да се съхраняват в хладилник, тъй като въпреки че вакуумът значително забавя развалянето на храната, той не може да го предотврати напълно.

Status
БАРКОД 3831091700930
ЦВЯТ Бяло
РАЗМЕРИ 135 / 135 / 10 мм
МАТЕРИАЛ Универсалният вакуумен капак е изработен от ABS пластмаса , която е направена да издържи. Уплътнението на капака и клапана са силиконови . Материалите, които сме използвали, са безопасни за храна и са безопасни за контакт с храни.
Sodapop
ПРОДУКТОВ КОД 177065

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър