Меню
Количка

STATUS Универсален вакуум капак 2, диаметър 8,2см

STATUS Универсален вакуум капак 2, диаметър 8,2см
STATUS Универсален вакуум капак 2, диаметър 8,2см
STATUS Универсален вакуум капак 2, диаметър 8,2см
Ново
STATUS Универсален вакуум капак 2, диаметър 8,2см
STATUS Универсален вакуум капак 2, диаметър 8,2см
STATUS Универсален вакуум капак 2, диаметър 8,2см
STATUS Универсален вакуум капак 2, диаметър 8,2см
12.99лв.
без ДДС: 12.99лв.
  • Модел: 177064

Универсален вакуум капак 2, диаметър 8,2см

 

Универсален вакуумен капак с диаметър 8,2 см вакуумно затваря по-малки стъклени буркани със сладко, маслини, кисели краставички и други мариновани зеленчуци. Вакуумното опаковане значително забавя развалянето на храната и развитието на мухъл. Ще изхвърлите по-малко храна, спестявайки до 300 € всяка година.

 

Безопасен във фризер

Без BPA

Подходящ за съдомиялна машина

Не абсорбира цвят или миризма от храни

 

Описание

Често ли намирате буркан развалени кисели краставички някъде в задния ъгъл на хладилника? Използвайте универсален вакуумен капак 2, за да намалите количеството храна, която се изхвърля във вашето домакинство.

 

Универсален вакуумен капак 2 пасва на по-малки буркани

Универсалният вакуумен капак с диаметър 8,2 сантиметра пасва на размерите на по-малки буркани и консервни кутии . Използвайте го, за да удължите срока на годност на отворени буркани със зеленчуци или консервирани храни, които не можете да използвате наведнъж . Поради въздействието на въздуха и температурата, отворените храни са постоянно изложени на вредни въздействия като окисляване, гниене, изсъхване и плесен.

 

Универсалният вакуумен капак Status удължава срока на годност на храната

Вакуумното съхранение спира негативното влияние на кислорода върху хранителните продукти. Чрез извличане на въздух от опаковката значително забавяте окисляването, което би причинило развалянето на храната. По този начин храните се запазват свежи по-дълго. Като изхвърляте по-малко храна, ще спестите доста пари за закупуване на хранителни стоки.

 

Вакуумното съхранение с вакуумни капаци е лесно

Нашите вакуумни капаци са лесни за използване, защото всичко, от което се нуждаете за вакуумно запечатване, е вакуумна помпа . Тя може да бъде ръчна или електрическа . Можете също да използвате специалната настройка „Вакуумен контейнер“ на нашата машина за вакуумно запечатване . Важно е обаче ръбът на контейнера, който искате да вакуумирате, да е прав и гладък.

 

Универсалният вакуумен капак с диаметър 8,2 сантиметра е подходящ за различни съдове

Можете да използвате един капак, за да вакуумирате тенджери и контейнери с различни размери. Нашето универсално вакуумно уплътнение 2 отговаря на диаметри от 4 до 7,5 сантиметра . Можете да го използвате върху стъкло, калай, пластмаси, керамика или метали.

 

Почистване и поддръжка на универсален вакуумен капак

Когато миете универсалния капак, използвайте обикновен сапун за миене на съдове или го измийте в съдомиялна машина. Избягвайте използването на мощни почистващи продукти и груби гъби или стъргалки, които могат да повредят уплътненията.

 

Нашият универсален вакуумен капак е изработен от безопасни за храна материали

Нашите универсални вакуумни капаци са изработени от ABS пластмаса, което гарантира дълготрайно качество на продуктите. Уплътненията отдолу на капака са силиконови.

 

Необходима е вакуумна помпа за вакуумно затваряне на универсалния вакуумен капак. Купува се отделно и е наличен тук .

 

Вакуумното съхранение забавя окисляването, но не може да го спре напълно, така че винаги съхранявайте вашите вакуумирани храни в хладилника.

Status
БАРКОД 3831091701715
ЦВЯТ Бяло
РАЗМЕРИ 82 / 82 / 10 мм
МАТЕРИАЛ Нашите универсални вакуумни капаци са изработени от ABS пластмаса, което гарантира дълготрайно качество на продуктите. Уплътненията отдолу на капака са силиконови.
Sodapop
ПРОДУКТОВ КОД 177064

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър